70 40 48 69

Varmepumper og køleanlæg

Komfort og kontrol

Bestil vores Panasonic luft til luft varmepumpe tilbud nu og få et bedre indeklima. (Inkl. moms og standard montage)

  • 12.995 kr. for en mindre varmepumpe (Panasonic NZ – Ethera)
  • 16.495 kr. for en mellemstor varmepumpe (Panasonic HZ – Flagship)

Med en varmepumpe fra Climas i Nordsjælland kan du straks mærke forskel på både indeklimaet og forbrugsudgifterne. Bestil vores varmepumpe tilbud her

Varmepumpe tilbud – pris inkl. montering

 En effektiv, miljøvenlig og energibesparende vej til et bedre indeklima er at få installeret en luft til luft varmepumpe i boligen. Den sørger for at holde indetemperaturen stabil, dvs. køler eller varmer luften inden døre alt efter vejret udenfor. Samtidig filtrerer og renser den luften for støv og andre partikler, så indeklimaet bliver sundere.

Climas levere og forhandler aircondition og klimaanlæg i høj kvalitet.

Skriv til os

Din varmepumpe-ekspert i nordsjælland

Climas – din varmepumpe-ekspert i Nordsjælland 

 

Når du ønsker et mærkbart bedre indeklima i din bolig og samtidig er på udkig efter en løsning, som ikke driver rovdrift på energibudgettet, er Panasonics luft til luft varmepumper et oplagt valg. 

Sådan fungerer en varmepumpe

En luft til luft varmepumpe består af to dele. Den ene monteres på ydersiden af huset og den anden på indersiden. Varmepumpens yderdel bruger luften udenfor til at danne energi, som bruges til at enten afkøle eller opvarme luften inde i huset. Inderdelen af varmepumpen filtrerer den indkommende luft for støv og andre partikler, så indeklimaet bliver sundt og allergivenligt.

 

Søg tilskud til din nye varmepumpe

 

Søg tilskud til din nye varmepumpe

Faktisk er en varmepumpe så energibesparende og dermed godt for miljøet, at du kan søge tilskud til at installere én i din bolig. Det er energiselskaberne, som administrerer det økonomiske tilskud, da de er forpligtet til at hjælpe med at reducere danskernes energiforbrug. Læs mere om, hvordan du søger tilskud til varmepumper her: 

https://sparenergi.dk/forbruger/boligen/tilskud-og-fradrag