70 40 48 69

Cases

Herunder har vi samlet et lillle udpluk af nogle af de opgaver Climas har leveret

Day by Birger Mikkelsen – Hovedkontoret ADD Mikkelsen

 

Indeklima rapport

Borgergade 3  – København K

Day by Birger mikkelsen har hovedkontoret ADD Mikkelsen i Borgergade i Indreby i København. En rigtig fin og ny renoveret bygning. Der var fokus på velvære og trivsel for medarbejderne. Hovedkontoret ADD Mikkelsen fik overblik over sit indeklima, samt optimerings forslag til et bedre indeklima, som ville fremme et bedre arbejdsmiljø for mere velvære og trivsel.

 

Basis Bank

Indeklima rapport

Teglholms álle 15  – København sv 

Basis Bank som har lokaler ud på Sydhavnen, blev målt og analyseret over en lille måned med fokus på energi besparelse, og brugerne af lokalerne. Basis Bank fik overblik over sit indeklima, samt optimerings forslag til et bedre indeklima, som ville fremme et bedre arbejdsmiljø for mere velvære og trivsel. 

Advodan

Indeklima rapport 

Strandgade 52  – Helsingør  

Advodan i Helsingør ville have målt komforten i deres lokaler. Der blev målt og skrevet en indeklima rapport omkring deres komfort og fik løsnings forslag til et bedre arbejdsmiljø. Advodan fik overblik over sit indeklima, samt optimerings forslag til et bedre indeklima, som ville fremme et bedre arbejdsmiljø for mere velvære og trivsel.

Privat konsulation –

Famillien munkholm

Gemmengang og konsulation

Hornbæk

Familien Munkholm i hornbæk, havde problemer med deres indeklima. De ville have en mundtlig konsulation og gennemgang af deres bolig. De fik relevant viden omkring deres bolig og løsnings forslag til at forbedre deres indeklima.

Kontakt Climas og få styr på dit indeklima

Skriv til os