+45 55 55 17 17 kontakt@climas.dk

Climas

Indeklimakonsulent beliggende i nordsjælland.

HVEM ER CLIMAS?

Climas er en indeklimakonsulent virksomhed. Vi er stolte af have fokus på brugerne i ejendommen, og de gevinster der kommer med et godt indeklima. Et Indeklima fra Climas skal ses som en god investering i bygningen og dens brugere. Climas har en vision om at forbedre indeklimaet ude i virksomhederne. Dette gøres ved at udvikle teknologien på marked for indeklima løsninger, og skabe en bevidsthed om hvor meget det betyder for vores kroppe at udsætte den for et dårligt indeklima. Hos Climas ser vi en fremtid hvor indeklimaet er automatiseret, energivenligt og justeret ind til brugernes behov. Dette arbejder vi hverdag for at skabe en realitet for. Vælger du Climas til montering af klimaanlæg, kan du være sikker på at du altid bliver mødt af et smil!

Indeklima rådgivning

  • Diverse målinger og indeklima rapporter
  • Innovative og kreative løsninger til alle slags indeklima
  • Brugerdefinering/automatisering af indeklima
  • Projekt styring
  • Salg af ventilation, varmepumper, og massere af andre indeklima løsninger.
  • Installation af indeklima løsninger (samarbejde med Smederupgaard VVS)

Fordelene ved et godt indeklima er mange
Mange oplever dagligt gener på kontoret, i skolen eller i hjemmet som følge af et uhensigtsmæssigt indeklima.
Indeklimaet har så mange steder en så dårlig kvalitet, at vi sjældent lægger mærke til, det er årsagen til problemet.

Mange oplever derpå træthed, hovedpine, tørre øjne, irriterede slimhinder, træk eller spændinger og andet ubehag – alt sammen som resultat af at dårligt indeklima.

Climas går på arbejde med den samme mission hver dag: At vise danskerne hvad et godt indeklima kan gøre for ens helbred og velvære. Fordelene er mange ved et indeklima fra Climas.

SAMARBEJDE MED SMEDERUPGAARD Gruppen

Smederupgaard VVS blev grundlagt i Hornbæk i 2005 af Christian Kjersgaard-Johansen og holder, som navnet også siger, til på den store, hvide gård for enden af Sauntévej.

Siden dengang er det gået stærkt. Smederupgaard er i dag ikke blot en VVS-virksomhed men en specialiserer sig indenfor: VVS-, El-, Klima- og Mureropgaver. Derfor er de gearet til såvel mindre private opgaver som større entrepriser. 

Vi er stolte af et flot samarbejde med Smederupgaard vvs